Ica försäkringar – omdöme & recension

Ica försäkringar – omdöme & recension

Försäkringar är en djungel. Det finns massor av olika försäkringsbolag och det är mängder med saker man behöver tänka på när man väljer försäkringsbolag. Men om man tänker efter så är det ju egentligen trygghet som man vill ha. Man vill ha trygghet till rätt pris. Trygghet får man via stora kapitalstarka bolag som inte riskerar ekonomiska problem vilka i sin tur kan drabba dig som försäkringstagare. Man vill inte heller riskera att bli utan ersättnings när olyckan är framme. Just därför får man absolut störst trygghet hos de stora försäkringsbolagen.

Vi har testat ICA-försäkringar.se för att se om de håller vad de lovar och om supporten är bra. Som privatpersoner har vi testat under några år att försäkra lite prylar och ägodelar hos olika försäkringsbolag och ICA-försäkringar är ett av de bolag vi testat.

Försäkringar som ICA Försäkringar erbjuder

ICA är en jättekoncern med både bank och försäkringstjänster. Man kan i princip försäkra allt hos ICA och ju fler saker man försäkrar desto bättre pris brukar man kunna få. Vissa samlar allt hos ICA för att få så bra priser som möjligt på de olika tjänsterna. Du kan ju faktiskt använda ICA för dina försäkringar, du kan använda ICA-banken och du kan handla mat hos ICA med ditt ICA-kort.

Följande försäkringar och många fler kan du teckna hos ICA-försäkringar:

  • Fritidshusförsäkring
  • Hund
  • Hemförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring
  • Bilförsäkring
  • Villa
  • MC
  • Reseförsäkring
  • Katt

Vårt omdöme

Vi har testat ICA försäkringar och måste säga att de levererar vad de lovar. Kundtjänsten/supporten fungerar utmärkt och man får alltid ett trevligt och proffsigt bemötande. Vi själva har inte råkat ut för någon skada på något som vi försäkrat hos ICA men vi har bekanta som har erfarenhet av just detta. Våra bekanta har aldrig haft problem med att få ut sin ersättning och säger sig alltid ha blivit väl bemötta av supporten. Priserna som ICA-försäkringar.se erbjuder är absolut bland de lägsta i branschen och de flesta kundomdömen som man läser på nätet är positiva.

Vi tycker att ICA-försäkringar.se är ett utmärkt alternativ och vi kan med gott samvete rekommendera företaget till våra läsare. Ett tips är också, som vi nämner ovan att samla så mycket som möjligt på ett och samma företag för att ta del av så stora förmåner som möjligt.