Trademax är etablissemangets trendiga lillebror som trängt sig på. Det första intrycket av Trademax är intressant. Det finns bra priser och innovativa möbler – du kan hitta allt ifrån det senaste supermoderna till klassiskt möblemang och det är roligt att söka på sajten. Det finns produkter som passar de flesta människor, i flera fall behöver du skruva ihop din bokhylla själv, men det finns instruktioner och är inga problem. Trademax står sig väl i konkurrensen när man googlar för att söka möbler. Ofta väljer man mellan Trademax och IKEA eftersom koncepten med att beställa online, få hemleverans och skruva lite är liknande. Sortimentet hos Trademax är dessutom väldigt bra.

Vårt omdöme

Trademax är en prisvärd butik med moderna varor. Vi ger butiken 4 av 5 stjärnor, vilket mycket väl kunde ha blivit 5 om den byrå vi beställde hade haft en perfekt botten i lådorna. Nu var botten lite ostabil vilket vi fixade till själva. Det kan vara småsaker som detta som skiljer en butik från att få det högsta möjliga omdömet, men dessa ”småsaker” är viktiga för kunden. Trademax onlinebetalning och hemleverans fungerar utmärkt och det är mycket smidigt att handla här – och roligt att söka på sajten eftersom man vet att det är som en gottepåse med massor av trendiga prylar!

Snygga möbler på Trademax

Trademax förnyar sig ständigt, det kommer löpande trendiga produkter och man kan ha tur och hitta exakt det man söker i fyndhörnan – då har ett redan bra pris omvandlats till ett kanonpris! Fyndhörnan hos Trademax kan vara mycket trevlig, men det var kampanjerna som lockade oss att handla hos Trademax, och behovet av en svart byrå.
Trademax säljer produkter inom följande områden:

  • Möbler
  • Utemöbler
  • Trädgård
  • Heminredning
  • Belysning
  • Pool och spa
  • Badrum
  • Kakel och klinker
  • Sport och fritid

Varje område har ett flertal underavdelningar med intressanta möbler och produkter. Under ”möbler” finns ett helt kartotek med allt du kan önska dig, om du t ex går in på soffavdelningen kan du hitta supercoola trendiga soffor som är låga, breda och innovativa blandat med klassiska modeller. Och det finns många att välja på. Vi sökte på byråer och det var svårt att välja. Det som gör Trademax speciella är de vitt skilda designprodukter som presenteras. Priset stiger förstås med designkänslan.

Du kan handla via Instagram, online eller via butiken i Danderyd i Stockholm. Om du exempelvis ska köpa träningsredskap kan det vara bra att testa löpbandet i butik, men flera av redskapen och bland annat viktvästar kan man köpa online, vilket gör det hela mycket enkelt. Träningsprodukterna är smidiga och anpassningsbara. Några av dem är professionella som bland annat stepbrädor och vikter.

Som de flesta andra butiker har även Trademax en inspirationshörna där man kan se förslag på hur möblemanget används i sitt sammanhang – det är dock roligare att titta på de många ovanliga möbler som finns.

Trademax annonserar ut 365 dagars öppet köp och fri frakt. Alla leveranser är klimatkompenserade.
Det finns tilläggstjänster som du kan köpa till vid beställningstillfället. Om du exempelvis vill ha hjälp med att bära in möbler är detta en tilläggstjänst.