Letar du efter den bästa matkassen baserat på dina önskemål? I den här guiden kommer du att hitta all information du behöver för att hitta just den matkassen som passar dig. Letar du efter en vegansk, vegetarisk eller ekologisk matkassen är det här guiden för dig. Här kan du enkelt jämföra marknadens olika matkassar utifrån pris, leveranstid, utbud och allt som kan tänkas sig vara intressant för att hitta rätt. I den här guiden är syftet att enkelt och tydligt presentera dom viktigaste fördelarna för respektive matkasse så att du enkelt och snabbt kan ta dig vidare till den du tycker verkar intressant.

Bästa matkassen 2020

Den bästa matkassen bestäms utifrån flera faktorer och är väldigt individuell. Det beror dels på vart i landet du bor men också när i veckan du vill ha leverans och vilken typ av matkasse du önskar dig. Här nedan är en lista på dom mest populära matkassarna just nu.

Linas Matkasse


Frånpris
: 299 kr – prova på pris (ord pris. 529kr – 1499kr)
Leveransdag: Söndag & Måndag
Utförande: Laktosfri, Glutenfri, Barnvänlig, Vegetarisk, Storhelg, Flexitarian, Supersnabb kasse
Läs mer här

City Gross 


Frånpris: 469 kr – prova på pris (ord pris. 479kr – 1189kr)
Leveransdag: Söndag & Måndag
Utförande: Laktosfri, Glutenfri, Barnvänlig, Vegetarisk, Barnvänlig, Ekologisk, Viktnedgång, Valbara veckomenyer
Läs mer här

ICA

Frånpris: 299 kr – prova på pris
Leveransdag: Måndag
Utförande: Laktosfri, Familj, Bistro, Vego, Inspiration, Glutenfri
Läs mer här

Middagsfrid

Frånpris: 224 kr – prova på pris (ord pris. 595kr – 1995kr)
Leveransdag: Söndag, Måndag & Tisdag
Utförande: Vegetarisk, Barnvänlig, Storhelg, Flexitarian, Snabblagad kasse
Läs mer här

Mat.se

Frånpris: Välj mat själv
Leveransdag: Måndag – Söndag
Utförande: Mat Online
Läs mer här

Mathem.se


Frånpris: 329 kr – prova på pris (ord pris. 629kr – 915kr)
Leveransdag: Måndag – Fredag
Utförande: Laktosfri, Vegetarisk, Ekologisk, Barnvänlig
Läs mer här

Willys


Frånpris: Välj mat själv
Leveransdag:
Utförande: Mat Online
Läs mer här

Coop

Frånpris: 449kr – 699kr
Leveransdag: Måndag & Tisdag
Utförande: Laktosfri, Ekologisk, Viktnedgång,, Barnvänlig
Läs mer här

Inriktingar

Vi kan nu se att matkasseföretagen börjat med olika inriktningar för att nå ut till fler kunder på marknaden. Du kan på www.hittamatkassen.se hitta samtliga matkassar och deras olika inriktningar. Vi människor har olika behov på vilken mat vi bör äta för att må bra, och här finner du matkassar som är glutenfria, veganska, lättlagade, barnvänliga och mat anpassad till personer som vill hålla koll på vikten samt en mängd andra varianter.  

Matkasse med nyttig mat

Kika in GI-boxen.se som levererar mat till dig som vill gå ner i vikt.
Maten som de erbjuder passar den som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ och samtidigt värnar om sin hälsa. Maten innehåller en god balans mellan protein, fett, nyttiga kolhydrater och är därför bra även för dig som är gravid, ammar eller tränar mycket.

Bästa matkassen för veganer

Den bästa veganska matkassen hittar du hos linas matkasse som har störst utbud när det kommer till matkassar. Tycker du att det är svårt att hitta bra vegansk mat och recept? Då är Linas matkasses veganska kasse perfekt för dig. Här får du nya spännande recept att prova varje vecka och du kommer få bra variation och näringsrik mat. Läs mer på Linasmatkasse.se

Bästa vegetariska matkassen

Den bästa vegetariska matkassen är väldigt individuell då dom flesta aktörer erbjuder vegetarisk matkasse. Letar du efter en vegetarisk matkasse erbjuder dom flesta det och här har du möjlighet att få en bra variation och många spännande recept varje vecka.

Bästa ekologiska matkassen

Den bästa ekologiska matkassen hittar du hos linas matkasse, coop, ica, citygross eller middagsfrid. Ekologisk mat hittar du även hos vanliga aktörer där du kan beställa mat på nätet som exempelvis hos willys, mat.se och ica.se.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *