Guide för att hitta det bästa kreditkortet

Letar du efter det bästa kreditkortet baserat på dina önskemål? I den här guiden kommer du att hitta matnyttig information om dom olika kreditkorten som finns på marknaden. Vilka fördelar och nackdelar har dom. Vilket kort är egentligen billigast när det kommer till årsavgift, uttagsavgifter, valutapåslag och andra avgifter som är intressanta. Självklart kommer du att hitta information om vilket som är det bästa resekortet för att samla poäng och bonus med. För visst finns det kreditkort där ute som om man använder dom rätt, inte för vad dom egentligen är till för så kommer dom vara till fördel för din ekonomi. De två kort som vi anser är bäst är ICA-bankens och Bank Norwegians kreditkort. ICA:s är bäst när du handlar mycket mat hos ICA samt har dina försäkringar och banktjänster samlade hos ICA. Ju mer du samlar på samma ställe desto bättre villkor och priser får du. Bank Norwegians kreditkort är mycket populärt då man får poäng på allt man handlar som man sedan kan köpa billiga resor hos Norwegian med. Man får även rabatter på resor hos Norwegian om man använder deras kort.

Bästa kreditkortet 2019 & 2020

  • Räntefritt kreditkort
  • Cashback bonuspoäng
  • Bonus & rabatter på billiga resor
  • Populärt

Bra för familjer

  • Räntefritt kreditkort
  • Cashback bonuspoäng
  • Bonus när du handlar mat
  • Samla allt hos ICA

Vilket är det bästa kreditkortet?

Det bästa kreditkortet beror på en rad olika faktorer men först och främst vad du letar efter. Men här nedan kan du jämföra olika kreditkort och se vad som passar dig bäst.

Bästa kreditkort 2019 & 2020 – Jämför

Bank Norwegian
Årsavgift: 0 kr
Ränta: 19,99%/år
Kreditgräns: 0 – 100 000 kr

Re:member 

Årsavgift: 0 – 295 kr/år
Ränta: 9,74% – 24,74%/år
Kreditgräns: 5 000 – 100 000 kr

SAS American Express 

Årsavgift: 395 kr/år
Ränta: 15,99%
Kreditgräns: 12 000 – 550 000 kr

OKQ8 

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 13,25%
Kreditgräns: 500 – 50 000 kr

IKANO Bank

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 13,20%
Kreditgräns: 1 000 – 60 000 kr

Cirkle K 

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 15%
Kreditgräns: 5 000 – 150 000 kr

Volvo Finans

Årsavgift: 0 kr
Ränta: 16,68%
Kreditgräns: 5 000 – 50 000 kr

Bästa kreditkortet enligt Alltomkreditkort.se

Bästa resekortet 2019 & 2020

Att ha ett bra kreditkort när man är ute och reser är viktigt. Dels för att ha en extra trygghet på resan om det uppstår något oförutsägbart men också för att minimera avgifter. Nu för tiden blir det vanligare och vanligare med kortbetalning även utomlands så därför är det viktigt med ett bra kreditkort. Det mest populära kortet och prisvärda kortet för resor är Bank Norwegian Kreditkort. Detta resekort är också det bästa kreditkortet enligt alltomkreditkort.se som jämför alla kreditkort på den svenska marknaden. Dels är kortet utan årsavgift men också så är det utan avgifter för köp och uttag. Det enda du betalar är den vanliga valutaväxlingen som dom flesta banker har. Utöver det så samlar du CashPoints som du kan lösa in mot resor. Dessutom kan du använda kortet som reseförsäkring och avbeställningskydd om du betalar din resa med det kortet. Viktigt att tänka på är att Bank Norwegians kreditkort lämpar sig mest för dig som reser med Norwegian. Om du reser med andra flygbolag, exempelvis SAS eller andra Star Alliance bolag rekommenderas SAS Eurobonus American Express MasterCard då du kan samla Eurobonus poäng via köp med det kortet.

Bank Norwegian Kreditkort – Om du flyger med Norwegian eller bara vill ha ett billigt kort på resan

SAS American Express –  Om du reser mycket med SAS eller andra Star Alliance bolag

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *