I samarbete med tandblekning.co

Inom skönhetsvärlden ökar trenderna för varje dag som går. Det dyker upp nya trender och det kan vara svårt att hänga med i vilka de hetaste trenderna på marknaden är idag. Något som har blivit populärt på senaste tiden är att ha ett fint leende med vita, fräscha tänder. Denna trend är något som kommer från Hollywood och har slagit igenom ganska stort under de senaste åren. Att ha vita, fräscha tänder (ett Hollywood-smile) blir mer och mer populärt för varje dag som går. Men hur får man egentligen så vita tänder?

Vita tänder uppnås med hjälp av tandblekning, en behandling som kan göras hos tandläkare eller hemma. Det finns flera olika sätt att göra en tandblekning idag. Man kan antigen göra det med hjälp av ett blekande medel och skenor som man får hos en tandläkare. De bleker gradvis tänderna. Eller så kan man göra en behandling på plats hos tandläkaren där man applicerar blekande medel som får ligga på under en UV-lampa som aktiverar detta medel. Den sistnämnda metoden är den snabbaste och mest effektiva för att uppnå ett bra resultat.

Behandling hemma

Det finns även en hel del olika behandlingar man kan göra hemma. De behandlingarna är inte lika starka och därför kan det krävas några behandlingar innan man kan uppnå de resultat man är ute efter. I dessa behandlingar får man också använda sig av ett blekande medel som ska appliceras på tänderna. Det finns också en del blekande tandkrämer på marknaden som man kan använda sig av för att behålla det fina resultatet av tandblekningen.

Eftersom allt fler blir mer intresserad av att ha ett Hollywood-smile finns det inga tecken som idag visar att denna trend kommer att minska inom den närmaste tiden, utan tvärtom kommer denna trend eftertraktas mer och mer.