Enklare.se

Enklare.se är ett låneföretag som har tillstånd av finansinspektionen. De har samarbeten med andra stora låneförmedlare och låneföretag. Hos Enklare kan du få ett lån beviljat oavsett om du har en anmärkning. Deras tjänster är gratis att använda och ansökan görs enkelt via BankID och signering. Många kunder tycker att detta företag är smidigt och lätt att använda, ansökan går fort och pengarna kommer även snabbt in på kontot. Kunden kan också samla alla lån på ett ställe om så önskas.

Några mindre bra faktorer är att det kan ta lång tid att få kontakt med supporten. De har ingen chatt på hemsidan så kunderna får antingen skicka mail eller ringa. Vissa kunder kan även ha svårt att få en lägre ränta, vilket inte uppskattas hos de drabbade kunderna.

AXO finans

AXO finans förmedlar lån upp till 600 000 kronor. De har också samarbeten med andra stora svenska förmedlare – både banker och låneföretag. Kunder har lämnat positiva omdömen om detta företag, det är bland annat väldigt enkelt att få snabb och effektiv support när man behöver det. De erbjuder en god kundservice och försöker alltid lösa eventuella problem som kunden kan ha. De är även snabba med att betala ut lånet efter att ansökan har gjorts.

Sambla

Sambla är en låneförmedlare som erbjuder lån mellan 5000 och 600 000 kronor. Hos Sambla hjälper de även kunden att jämföra olika långivare för att hitta ett bra erbjudande. De har ett starkt samarbete med UC för att upprätthålla ordentliga kreditvärderingar. Även om en kund har en betalningsanmärkning så kan kunden ansöka om lån hos Sambla, men då är risken att erbjudandet inte blir jättebra. Sambla jämför olika banker och långivare åt kunden, vilket betyder att de själva inte betalar ut något lån eller pengar. De samarbetar med upp till 24 banker och långivare. Som sagt så finns risken att de inte har möjlighet att hitta ett bra erbjudande åt kunden beroende på kundens ekonomiska situation.