Nextory  omdöme och recension

Nextory erbjuder ljudböcker och e-böcker som en abonnemangstjänst på nätet, i surplattan eller i mobilen. För att fast pris per månad får man obegränsad med tillgång till mängder av ljudböcker och e-böcker. Du kan lyssna direkt i din iPhone eller Android-telefon med respektive app. Nextory lanserades under namnet E2GO 2012 och var den första att erbjuda obegränsat med tillgång till ljudböcker. Nextory har som mål att erbjuda marknadens bästa utbud av ljudböcker och e-böcker. Nextory är dotterbolag till Frescano Group AB.

Testa Nextory gratis i 14 dagar via Etrender.se HÄR.
Efter testperioden kan du säga upp abonnemanget utan att behöva betala något.
Gratis test helt enkelt.

Tiotusentals böcker

Hos Nextory.se är utbudet väldigt stort och du hittar allt ifrån dom senaste nyheterna till gamla klassiker. Utbudet består av tiotusentals ljudböcker och e-böcker. Här hittar du dom populäraste titlarna inom genrer som deckare,  fantasty och romantik. Självklart finns det även barnböcker.

Prova Gratis i 14 dagar

För att enkelt bedöma om det här något för dig eller inte kan du prova Nextory gratis i hela 14 dagar. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Nextory.se och sedan ladda ner appen i din telefon.

Ingen bindningstid

Skulle du vilja avsluta ditt konto på Nextory gör du det enkelt genom att avsluta ditt konto och du har ingen bindningstid på ditt abonnemang.

Lyssna offline

Har du inte tillgång till internet eller begränsad mängd datatrafik så kan du välja att lyssna på dina böcker offline istället. Du laddar enkelt ner dom i din app när du har tillgång till wifi och sedan kan du lyssna offline.

Pris och konton

Priset börjat på 119kr/mån för ett Silverkonto där man får basutbudet, dvs inte dom senaste titlarna. Vill man ha dom senaste titlarna väljer man guldkontot för 169kr/mån. Det finns även ett familjekonto för 199kr/mån och då kan 4 personer samtidigt använda kontot.

Betyg & Sammanfattning

Nextory är en bra tjänst och det man förväntar sig av appen och tjänsten lever upp till förväntningarna. Det finns ett stort utbud av böcker och det är enkelt att söka eller leta efter nya titlar. Stor fördel att man även kan lyssna offline vilket är perfekt om man exempelvis sitter på ett flygplan och inte har tillgång till internet. Priset är från 119kr/mån och upp till 199kr/mån.

Prova Nextory Gratis i 14 Dagar HÄR

nextory omdöme