Nu lanserar Etrender en funktion som gör att vi har möjlighet att sammanställa omdömen från flera källor. Detta gör vi för att du som konsument ska kunna få ett så utförligt och korrekt omdöme som möjligt innan du gör ditt köp på nätet. Funktionen bygger på att sammanställa flera omdömen från olika källor och sedan ge ett genomsnittligt betyg för företaget och tjänsten.

Varför lägger vi till den här funktionen?

Anledningen till varför vi gör det är för att man ska kunna få en bra översikt över flera källor som också har satt betyg på företaget eller tjänsten. På så vis räcker det med att du läser vårt omdöme och sedan jämför vad dom andra skriver om företaget. Du sparar då tid på att göra din research och kan direkt genomföra köpet om du tycker att det passar dig, utan att behöva läsa 5 olika omdömen.

Eftersom vi ständigt fyller på med nya omdömen och granskar företag löpande så vill vi kunna ge dig som konsument ett så bra och tydligt omdöme som möjligt. Vårt mål är att underlätta för att ta beslut och undvika företag och tjänster som inte passar dig. Därför tror vi att den här funktionen kommer underlätta och även göra det smidigare och enklare att jämföra företag och tjänster på nätet.