Hitta rätt företag och handla säkert

Vi vill underlätta för dig som konsument att hitta rätt i djungeln bland företag, produkter och tjänster på nätet. Här kan du läsa omdömen och hitta information om företag och tjänster innan du handlar på nätet, allt för att du ska hitta rätt och kunna handla säkert och tryggt.

 

De senaste trenderna

Vi testar och jämför dom senaste trenderna på nätet för att alltid ha så bra information som möjligt för dig som konsument. Hos oss kan du känna att du får en bra uppfattning om produkten, tjänsten eller företaget du letar efter.

 

Öppenhet

Våra omdömen är det viktigaste vi har och vi strävar alltid efter att ge dig som konsument en så bra och ärlig bild om företaget som möjligt.

 

Om oss

Etrender.se startades under 2016 med syfte att ge dig som konsument en ärlig och bra bild av företag och tjänster på nätet. Vi analyserar och granskar företag löpande för att hela tiden ha den senaste informationen ute.

Saknar du ett företag eller tjänst? Ta gärna kontakt med oss så kollar vi på möjligheterna för att granska just det företaget eller tjänsten.