Bynk omdöme och recension

Bynk är ett kreditinstitut som erbjuder privatlån mellan 10.000 kr och 200.000 kr. Bynk är en mer modern lösning än tidigare kreditinstitut där man arbetar med att kunna erbjuda allt direkt i Bynk appen. Hemsidan är modern och ger ett bra intryck. Bynk startades 2016 och kommer på sikt erbjuda förutom privatlån även bolån, sparkonto, kreditkort och checkout.

Privatlån med ränta från 3.95%

Bynk erbjuder privatlån / blancolån mellan 10.000 kr och 200.000 kr med en ränta från 3.95% i skrivande stund. Räntan sätts individuellt och även lånebeloppet avgörs i en sedvanlig kreditprövning. Om din ekonomi inte tillåter det beloppet du har ansökt om så kommer Bynk presentera det belopp dom kan erbjuda dig.

Du kan självklart samla lån och krediter som du önskar, Bynk betalar ut beloppet och sedan får du själv betala av dina andra lån och krediter. På så sätt kan du samla lån och krediter enkelt.

Ansökningsprocessen & Utbetalningstid

Ansökningsprocessen är enkel och du får svar direkt på nätet. Utbetalningstiden är upp till 2 bankdagar så fort du har blivit beviljad lånet du har sökt om. Sedan kan du smidigt och enkelt se ditt lån direkt i appen.

Bynk appen

Bynk appen används för att enkelt hålla koll på ditt lån och andra engagemang till Bynk. Här kan du styra allt kring lånet i form av öka lånet, ändra månadskostnad m.m. Den app som Bynk skapat är enligt vårt omdöme mycket användbar då du enkelt och överskådligt kan styra din lån.

Banksäkerhet

Banksäkerhet är viktigt och Bynk använder sig av BankID för att du ska kunna känna dig trygg och utföra bankärenden säkert.

Månadsskydd+

Månadsskydd+ är en slags försäkring som kan om något oförutsätt händer så hjälper Bynk dig med ditt lån. Det är gratis dom 3 första månaderna därefter fortsätter den gälla om du inte säger upp det. Det kostar 7,6% av ditt lånebelopp och du betalar det månadsvis. Månadsskydd+ täcker vid en ofrivillig hel arbetslöshet, hel arbetsoförmåga och sjukhusvistelse. Om du skulle avlida så betalar försäkringen återstående lån och kvarvarande belopp upp till 100.000kr betalas till dödsboet.

Hemsidan & Kundservice

Hemsidan är modern och snygg. Det är enkelt att navigera och hitta rätt information. Trots att sajten är ny och all information kanske inte finns så framgår det mesta. Kundservice är enkel att kontakta antingen via telefon eller messenger (facebook) vilket vi tycker är en modern och bra lösning.

Omdöme & Betyg

Att ge Bynk ett bra betyg och omdöme är relativt enkelt även om det är en ny kreditgivare. Första intrycket är så pass bra och helhetslösningen med hemsidan och appen gör Bynk väldigt moderna som känns helt rätt i tid. Även utbudet av produkter, priser m.m gör Bynk väldigt förmånlig och enkel att använda för deras kunder.

Omdöme av Bynk
 •  

  Samlat betyg

4.3

 

Sammanfattning

Betyg för Bynk

 

4 Kommentarer

 1. BynkFan

  Jag gillar appen! Så här borde fler banker tänka och göra! Tummen upp för en cool app.

  Svara
 2. Hojtar

  Bynk är uppstickaren i fintech-branchen med Lendos grundare och Schibstedt i ryggen (som äger bla Aftonbladet och Blocket). Omsättningen är knapp (6mkr) i relation till förlusten på 41mkr och det är fokus på tillväxt. Men att använda tjänsten skall man inte vara orolig för, Shcibstedt har nyligen investerat 100mkr. Läs mer om investeringen här: https://www.breakit.se/artikel/14101/bynk-tar-in-100-miljoner-schibsted-investerar

  Svara
 3. Jesper

  Är det bara genom appen man kan hantera sina lån?

  Svara
  • etrender_se

   Hej Jesper, jag kan tyvärr inte svara på din fråga. Vad vi kan se är att ansökningsprocessen går att nå från webben med med BankID.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *