Ingen vill väl egentligen betala mer än man behöver för att låna pengar. Som privatperson kan det vara både krångligt och tidsödande att sätta sig in i de olika bankernas och låneinstitutens räntor och villkor. Vill man så kan man själv göra jämförelser av alla de olika aktörernas räntor och avgifter genom att söka igenom banker och kreditinstitut på nätet. Det finns en hel uppsjö olika aktörer på  marknaden för privatlån. Hos Advisa.se får du hjälp med att jämföra mellan bankernas räntor och villkor. Advisa har samlat ett tjugotal banker som man förhandlar med för att du enkelt ska få det bästa lånet. Tjänsten är naturligtvis helt kostnadsfri och det görs endast en enda kreditupplysning. Advisa kan hjälpa dig att samla dina lån och krediter så att du får en lägre månadskostnad och därmed blir skuldfri snabbare. Du kan även ansöka om ett nytt lån genom Advisa och du kan söka samlingslån, blancolån, topplån, fordonslån, tilläggslån, medlemslån, mikrolån eller seniorlån. Det här är ett bra sätt för dig att slippa ta onödiga snabblån och sms-lån. Du sänker dina månadskostnader och får loss pengar. Du får även en bättre kreditvärdighet. Hos Advisa får du en personlig rådgivare, helt kostnadsfritt som finns med hela vägen och svarar på alla dina frågor och hjälper dig att välja det bästa lånet. På köpet får du också en bra överblick av din privatekonomi. Advisa använder samma säkerhetslösningar som de stora bankerna och står under tillsyn av Finansinspektionen. Du är med andra ord alltid trygg när du lånar pengar hos Advisa. Advisa är Sveriges ledande rådgivare inom privatlån och har hjälpt över 240 000 kunder att spara hundratals miljoner kronor.

Snabbfakta om Advisa kredit

Lånebelopp5.000 – 600.000 kr
Ränta2.95 – 25.95 %
Effektiv ränta3.06 – 29.99 %
Löptid1 – 20 år
BetalningsanmärkningAccepteras
Lån utan UCNej
Åldersgräns18 år
SvarstidInom 24 timmar
Utbetalning3 – 5 bankdagar
Advisa kostnadKostnadsfritt
Ansökan bindandeNej
Anslutna banker
37 stycken

Advisa.se kan hjälpa dig att hitta bästa möjliga ränta ifall du ska låna pengar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka hos Advisa och du förbinder dig inte till något.

Till Advisa.se

Jämför lån och krediter upp till 600 000 kr

På samma sätt som du kan jämföra priser mellan olika saker du köper kan du göra detsamma när det gäller lån. Konkurrensen mellan banker och låneinstitut är stor, så det kan löna sig att göra jämförelser på banklån om du vill ha den bästa räntan. Men att göra det på egen hand är inte alltid så lätt. Här kan Advisa kan hjälpa dig att spara tusenlappar. Hos Advisa.se kan du jämföra räntor hos många banker och kreditgivare samtidigt och få den ränta och de villkor som passar dig bäst. Advisa gör jämförelsen åt dig genom att få erbjudanden från flera olika banker. Det spar tid för dig och kan pressa ner din ränta. Ytterligare en fördel för dig genom att låta Advisa jämföra lån hos flera banker är att du får bara en kreditupplysning. Gör du lånejämförelser hos flera banker på egen hand så gör alla banker sin egen kreditupplysning på dig. Något som kan leda till att du får sämre kreditvärdighet längre fram om du skulle behöva låna pengar. Genom att låna hos Advisa får du en helt enkelt en bättre kreditvärdighet på sikt. För att jämföra lån ska du – Ha fyllt 18 år – Ha en inkomst på minst 10 000 kr – Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.

Advisa banker

Advisa samarbetar med totalt 36 olika banker (källa: Blancolåna.se) för att kunna erbjuda dig som låntagare bästa möjliga ränta. Det bästa med att använda Advisa och jämföra deras anslutna banker är för att det endast krävs en kreditupplysning.

Följande banker kan du få erbjudande ifrån

Swedbank, SEB, ICA-Banken, Santander Consumer Bank, Nordnet Bank, Collector, Konsumentkredit, Brocc, Lendify, Rebilla, Credway, Credigo, Risicum, IKANO Bank, MedMera Bank, Forex, re:member, SevenDay Bank, Komplett Bank, Fellow Finance, Nystart Finans, Wasa Kredit, Balanzia, Bigbank, Lån & Spar Bank, BRAbank, Bank Norwegian, Marginalen Bank, Resurs Bank, SVEA Ekonomi, Instabank, Credento, Nordax, Avida, Byax, MoneyGo, Cashbuddy, Moank, Euroloan

Lån och kredit utan säkerhet

Ett lån utan säkerhet s.k. blancolån kan du använda till vad som helst. Det kan t ex handla om en kontantinsats (topplån) till köp av bostad, en bil eller båt. Låneräntan varierar från bank till bank och sätts efter din privatekonomiska situation. Genom att låta Advisa jämföra räntan med flera olika banker kan du få hjälp med att få det bästa lånet.

Samla dina lån och få bättre villkor

Om du har flera olika lån kan du spara tusenlappar genom att samla dina befintliga lån och krediter till ett enda privatlån. Det är dessutom mycket enklare att ha bara ett enda lån därför att du får en bättre kontroll över din privatekonomi. Advisa hjälper dig att jämföra flera banker och låneinstitut så att du får bästa ränta och villkor.

Vill du låna pengar eller samla lån och krediter? Så här enkelt är det.

Vare sig du ska ta ett nytt lån eller om du vill lösa dina befintliga lån kan du tjäna på att jämföra olika banker och sänka din månadskostnad. Helt kostnadsfritt. Ansökningen gör du enkelt på startsidan med ett formulär som skickas till Advisa. Du kan även ringa Advisa på 0770-18 81 66 och tillsammans med en rådgivare gå igenom ansökningen direkt med en rådgivare. De banker som Advisa samarbetar med tävlar om dig som kund. Efter att Advisa har fått dina uppgifter kommer bankerna med sina olika bud. Svar får du inom 24 timmar. Du får endast en kreditupplysning, så din kreditvärdighet påverkas inte negativt. Advisas rådgivare kontaktar dig och hjälper dig att göra det bästa valet. Alla erbjudanden gäller i 30 dagar. På så sätt har du tid på dig att ta ställning till hur du vill göra. Det är alltid du själv som väljer hur du vill göra. Går du vidare skickar sedan Advisa ditt skuldebrev per post. Pengarna betalas ut efter att du skickat tillbaka de påskrivna handlingarna.

Billån utan kontantinsats

Funderar du på att köpa en ny bil? Det är vanligt att bilhandlarna erbjuder billån och att bilen utgör en säkerhet för lånet. Sådana lån kräver ofta en kontantinsats och det tillkommer administrativa avgifter som gör billånet onödigt högt. Advisa.se kan hjälpa dig att finansiera bilköpet med ett privatlån istället och minska dina månadskostnader. Advisa kan göra en lånejämförelse för att se hur mycket lägre månadskostnad du kan få. Lånejämförelsen kostar dig inget och är inte på något sätt bindande. Du får snabbt svar från flera banker och långivare. Sen kan Advisas rådgivare hjälpa dig att gå igenom buden. Samtidigt kan du också passa på att samla andra dyra lån och krediter i ett och samma privatlån. Du får bara en kreditupplysning. Här sparar Avisas kunder i snitt 37 000 kr och får en bättre framtida kreditvärdighet.

Vilken ränta och månadskostnad får jag när jag lånar via Advisa?

Den ränta du får på ditt privatlån sätts alltid individuellt efter just dina förutsättningar. Hos Advisa får du hjälp med att optimera din låneansökan och den skickas därefter till flera banker och låneinstitut samtidigt. På så sätt får du många och låga ränte-erbjudanden.

Kan jag låna pengar om jag har betalningsanmärkning?

Även om du har någon betalningsanmärkning kan du ta hjälp av Advisa. Advisa samarbetar med många olika typer av banker och långivare och kan hjälpa dig med lån även om du fått avslag från andra banker. Vissa banker som Advisa samarbetar med kan låna ut pengar till dig med betalningsanmärkningar. De bankerna har speciella villkor för dig: Du ska ha fyllt minst 18 år och ha en inkomst över 10 000 kr i månaden före skatt. Du får ha högst 5 betalningsanmärkningar. Du får inte ha obetalda skulder, ett s k skuldsaldo hos Kronofogden. Vad du än vill låna till så kan Advisa hjälpa dig att jämföra flera banker så att du får så låga kostnader som möjligt. Däremot bör du kanske tänka dig för både en och två gånger och undvika lån om du har en dålig ekonomi.

Advisa Trygghetförsäkring

Skulle något oförutsett inträffa som ett inkomstbortfall kan det vara skönt för dig att vara försäkrad så att du kan betala dina kostnader om du skulle bli arbetslös eller sjukskriven. Du kan själv välja hur stor ersättning du vill få ut (1 000 – 10 000 kr/månad). Ersättningen betalas till dig ut upp till 12 månader och är skattefri.

Kundservice

Det är enkelt att få kontakt med Advisa. På hemsidan kan du skriva in ditt mobilnummer så ringer en rådgivare från Advisa upp dig. När du skickar in en låneansökan så får du svar inom 5 minuter. Du kan även ringa kundtjänst direkt. Kundtjänst har öppet måndag-fredag 09.30 – 18.00 (lunchstängt 12-13) Under öppettiderna kan du chatta med kundtjänsten.

Hemsidan

Advisa.se har en enkel och lättnavigerad hemsida. Allt finns på startsidan. Det är lätt att hitta de låneerbjudanden du söker genom att klicka i det övre fältet. Du kommer då direkt till ett ansökningsformulär. I undre delen av sidan hittar du rubriker med en sammanfattning av Advisas tjänster, kundservice, information om Advisa och sociala medier.

Mobilanpassad hemsida

Advisa har en responsiv hemsida för mobilen som gör att den anpassar sig efter skärmens upplösning. Att ha en mobilanpassad hemsida är nödvändigt idag och Advisas är enkel att söka på med all nödvändig information bra sammanfattad på startsidan och du kommer direkt till låneansökan utan att behöva scrolla och klicka runt.

Välj Advisa när du vill ha så låg ränta som möjligt

Hos Advisa får du enkelt låneerbjudanden från flera olika banker och kan jämföra för att få lägsta möjliga månadskostnad. Du skickar in din ansökan direkt på hemsidan och får svar från Advisa inom 24 timmar. Advisa skickar din ansökan till många olika banker och långivare samtidigt så att du bara får en enda kreditupplysning. Dessutom kostar det inget ansöka om lån hos Advisa och du spar tid istället för att själv ansöka om lån hos flera banker.

Generell företagsinformation

Advisa grundades 2011 och är Sveriges ledande rådgivare inom privatlån. Affärsidén är att du som kund ska få bästa möjliga ränta på dina lån och krediter. Det gör Advisa genom att låta ett tjugotal banker och långivare konkurrera om att erbjuda dig som kund den lägsta räntan. Tjänsten är kostnadsfri. Advisa vill göra det enkelt för alla kunder att spara pengar och få en bra överblick över sin privatekonomi. Sedan starten har Advisa hjälpt över 240 000 kunder att spara hundratals miljoner kronor.

Sammanfattning och betyg

Advisa förtjänar ett bra betyg eftersom man gör det väldigt enkelt för kunderna att få bästa möjliga lånekostnader och därmed att kunderna kan spara pengar. Det går snabbt och lätt att ansöka direkt på hemsidan och få svar från Advisa inom 24 timmar. Man har även en chattversion till kundtjänst som också höjer betyget. På hemsidan berättar många nöjda kunder hur mycket pengar de har sparat genom att låna hos Advisa. Ytterligare en fördel är att kunden får endast en kreditupplysning när Advisa skickar låneansökan till flera olika banker samtidigt. Som kund är det onödigt att dra på sig för många kreditupplysningar som annars kan sänka kreditvärdigheten. För kunden är det också tryggt att veta att Advisa.se använder samma säkerhetslösningar som de större bankerna och att man står under tillsyn av Finansinspektionen.