Rabatterat.se

Har du någon gång funderat på att utnyttja rabattkoder för att kunna handla lite billigare online? Du kanske inte är så insatt i hur det fungerar eller så van vid att shoppa online men här följer en enkel förklaring. Nu för tiden är rabattkoder nästan lika vanligt på nätet som reklam i brevlådan under helgen.

En rabattkod är ett digitalt erbjudande som du kan utnyttja när du beställer något på internet. Det kan vara något som ger dig ett lägre rabatterat pris på en vara eller på hela din beställning, fri frakt eller någon form av bonus på köpet. Det kan även vara att kaffet blir billigare på caféet om du betalar via appen exempelvis. Återbäring, eller cashback på onlineköpen finns också. Det innebär att man via sina köp samlar poäng som man senare kan handla mer för eller få pengar tillbaka. Man måste komma upp i en viss summa men detta ger dessvärre ingen ögonblicklig rabatt, utan först när summan är uppnådd. Dessvärre är det sällan eller så gott som aldrig som cashback går att kombinera med rabattkoder, så poäng på köp med rabattkod kan man inte få.

Handla online med rabattkoder

Hur ska man hitta en rabattkod då? Jo, det finns hemsidor på internet som samlar rabattkoder så att man enkelt och smidigt kan göra en sökning på den hemsidan. Rabatterat.se är en sådan sida, och där kan man hitta rabattkoder till många olika butikskedjor, allt ifrån kläder, skor och möbler till matkassar och linser. På deras hemsida kan man dessutom söka efter en specifik butik eller söka efter en viss kategori av butiker, lätt och smidigt. De rabattkoder som finns tillgängliga och aktuella dyker då upp färdiga att använda. Det finns en lista över alla butiker där varje butik har en egen undersida, och där står rabattkoderna. Genom att scrolla igenom en kategori kan man lätt se vilka butiker som har de mest intressanta rabattkoderna. Rabatterat.se har tio års erfarenhet av onlineshopping, och samarbetar med hundratals butiker. Här kan man hitta rabattkoder helt gratis och utan medlemskap.

Hur ska man göra för att handla med en rabattkod? Oftast ska koden anges i kassan på onlinebutiken, precis innan du ska betala. Det finns ett fält där man skriver in koden man har fått. Det kan stå lite olika på det här fältet, som erbjudandekoder, kampanjkoder eller kanske presentkoder.
Du skriver in koden och rabatten dras av på priset. Enklare blir det inte.

Genom att prenumerera på nyhetsbrev och liknande håller man sig uppdaterad om nya erbjudanden och rabatter. Att kika lite snabbt på en rabattkods-sajt som till exempel Rabatterat.se innan man genomför sitt onlineköp gör att man kan spara åtskilligt i längden. Varför betala mer än man måste?

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *