Så hittar du det bästa lånet 2018 – Enkel guide

Här är vår enkla guide för hur du hittar det bästa lånet med bäst villkor. Vi rekommenderar att man använder Lendo för att enkelt jämföra ett stort antal olika banker med endast en enda ansökan och en enda kreditupplysning. Vi rekommenderar även ICA-banken och Norwegian bank eftersom de erbjuder väldigt låga räntor, bra villkor och populära kreditkort till sina kunder. Alla banker gör individuella bedömningar av sina kunder så du måste göra en ansökan för att kunna se exakt vad de kan erbjuda just dig för räntor och villkor. Det kostar inget att göra en ansökan hos något av företagen/bankerna nedan och du förbinder dig inte till att låna pengar när du gör en ansökan.

 • Välkänt företag
 • Automatiserad ansökan
 • Jämför flera olika banker
 • Låga räntor
 • Samla lån, försäkringar och mat
 • Stor och trygg bank
 • Ägs av Norwegian Air
 • Bra villkor
 • Låga räntor

Hitta lånet med lägst ränta

Behöver du låna pengar? Men vet kanske inte riktigt vilket lån som passar dig. I den här guiden så vägleder vi dig i den lånedjungeln som finns och hjälper dig att hitta rätt alternativ. Oavsett vad du ska låna till så sätter alla banker individuella räntor och avgifter beroende på hur mycket du ska låna, vad du ska låna till och hur din finansiella ekonomi ser ut. Därför finns det inte bara ett alternativ som alltid passar för alla. Man vet inte heller vilken ränta man får fören man har kontaktat banken. Det finns olika typer av lån; privatlån, billån, båtlån, smslån, bolån och lån till kontantinsats. Vi kommer gå igenom alla typer av lån här förutom bolån som du hittar här – bolåneguiden 2018. Vi går inte heller igenom smslån då vi inte ser någon fördel med den typen av lån jämfört med andra privatlån. Oavsett hur mycket pengar du ska låna, 5 000 kr eller 500 000 kr så är det oftast ett helt vanligt privatlån som fungerar bäst. Du kan i princip låna till vad du vill. Alltifrån en telefon, till en bil eller till kontantinsats till din nya bostad. Det finns hundratals av banker och långivare som ger ut privatlån i Sverige. Så hur ska man då göra för att hitta rätt? Som vi nämnde i videon så sätter banken olika räntor och avgifter beroende på dina förutsättningar för lånet. När man tar ett lån vill man ha de bästa förutsättningarna, lägsta avgifterna och lägsta räntan. Så hur gör man enklast för att jämföra dom här hundratals bankerna? Det absolut enklaste hade varit att skicka iväg en låneansökan till alla banker och jämföra ränta och avgifter mot varandra. Det är dock för tidskrävande och skulle ta för mycket tid och många kreditupplysningar. Därför rekommenderar vi att man använder en jämförelsetjänst som exempelvis Lendo där du kan jämföra olika lån och banker med endast en ansökan och en enda kreditupplysning.

1 kommentar

 1. Kenny

  Jag är en sån där slarvpelle när det kommer till lån, och alla dessa kreditkort och avbetalningar man bli påprackad. Fick bra hjälp hos Lendo att faktiskt få ordning på det mesta nu. Lyxfällan light som jag lyckades reda ut tack vare bra hjälp av supporten på Lendo. Så nu har jag biktat mig klart 😀 och vill råda andra i samma sits att göra det samma. Nu när min ekonomi är i ordning så mår jag bättre.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *